135. Canton Fair-Ningbo Xianghai vant bestillinger

Vi er glade for å komme til Canton Fair, som lar oss møte nye kunder, utvide vårt internasjonale marked, og samtidig møte opp med jevnaldrende for å utvide vår innflytelse og merkevareeffekt i inn- og utland.

Ningbo Xianghai Canton Fair (8) Ningbo Xianghai Canton Fair (2) Ningbo Xianghai Canton Fair (4)

Mengden deltakere i Canton Fair erenorm, og det er mange utlendinger.

Første dagener den mest travle dagen, starter utenlandske kjøpere og importører ser etter perfekt

Produkter.Hvis de ser etter noe nytt,de er villige til å gi bilder eller ideertil oss.

Og gikk tilTilbehør til kokekarindustri,vår selskapy å utstede reklamemateriell.

Vanligvis vil våre beste kunder være utenlandske fabrikker, som har anlegg og maskiner, vårkokekar håndtak, induksjonsdisker, ogAluminiumsnaglerville være riktig og perfekt for dem.Fra fabrikk til fabrikk vil det spare kostnader på den enkleste måten.Mange selskaper har brakt produkter eller prøver til utstillingen, jeg håper at selskapet vårt også kan ta med biler til utstillingen i fremtiden, effekten vil bli bedre.

Utstillingen er den beste kommunikasjonsplattformen, for å gripe alle muligheter så mye som mulig, for å etterlate et godt inntrykk på kundene.

Introduser produktene våre for kundene.Når kunder viser interesse for produktene, bør de be om visittkort i tide og lage relevante journaler slik at det kan tas videre kontakt i fremtiden.

Fordi detKantonmessenarrangerer for hver person å gå inn i hallen er begrenset, så neste dag utenfor døren for å dele ut reklamemateriell.

Se først utlendinger vise ham Produkter ,han sier det er det attraktive.

Sett det mest lyse, mest attraktive innholdet i en setning, samtidig med et smil, må være oppriktig smil, slik at mange mennesker blir flaue over å ikke svare.

 


Innleggstid: 28. mai 2024